Aanschaf

Op 26 september 2012 ging mijn Cherry BX2 naar teuge en is mijn werkplaats erg leeg geworden. Niet alleen erg leeg maar ook erg stil. Als ik door de werkplaats liep kreeg ik het gevoel dat ik niet meer compleet was. Nou, dat is dus niks voor mij.

Intussen veel op het internet gesnuffeld, want stiekem zat ik naar wat anders te kijken, en vond een heel mooi project wat al in 2006 in Nederland was gekomen, vanuit Canada. Het stond al  vele jaren stil, jammer. Het was een Murphy Rebel Elite. Mooie aluminium kist, hoogdekker, driezitter, prachtig. Mooi schoon werk, ik kan met mijn zondagse pak de kist bouwen, ook leuk voor mijn vrouw.

Ik heb de eigenaar gemaild en gebeld, en om een lang verhaal kort te houden, ik heb de kist gekocht. Voornamelijk nog in het originele krat heb ik de zaak met mijn zoons Erik en Arjan opgehaald uit Polsbroek, bij Utrecht. En nu is mijn werkplaatsje weer gevuld en hoef ik niet meer in de tuin te schoffelen op plekken waar geen onkruid staat om mijn tijd te vullen. Ik heb namelijk zeeën van tijd, want ik ben ondernemer.